Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur får jag tillbaka mina pengar från Health c-p?

Hej,
Jag har gjort samma dyra tabbe som många andra. Har försökt att gå in på den hemsida dom skriver att dom har, men den "finns inte" jag kommer i alla fall inte in på eller hittar den. Något telefonnummer finns inte heller i s.k. välkomstbrevet. Har skrivit rekommenderat brev till dom där jag sagt upp vidare leveranser. Tyvärr har jag ju fått en omgång till och dom har dragit 2798:- från mitt konto. Finns det någon möjlighet att få tillbaka dom pengarna om jag skickar till baka den leveransen? En del har tydligen lyckats nå dom på mail, skulle gärna vilja få reda på adressen.

Kommentarer

 • Hej Elsa,

  Vill du komma i kontakt med Health-c-p, hittar du all kontaktinformation på företagets webbsida:https://www.health-c-p.com/ och e-mejladressen kan man hitta i villkoren: support@health-c-p.com.

  Har du sagt upp leveransen i tid och enligt villkoren och har du ändå fått ett paket till, behöver du inte skicka tillbaka varan utan enbart erbjuda avhämtning. Du har rätt att kräva tillbaka pengarna för leveransen efter uppsägningen. Skriv till företaget och spara dina mejl.

  Du kan även vända dig till banken och reklamera en så kallad obehörig dragning. Företaget hade inte tillstånd att dra pengar från ditt konto, då du har sagt upp avtalet.

  Med vänlig hälsning

  Iwona Juridisk rådgivare, Konsument Europa
 • Hej.Räcker det om jag byter ut mit bankkort om jag vill att dom ska sluta dra pengar från mit konto ? Jag har problem att få kontakt med Healt-c-p.

  Roy
 • Hej Roy,

  I och med att vi på Konsument Europa inte har närmare insikt i bankers rutiner och det regelverk som gäller kring detta är det bättre att du kontaktar din bank för att säkerställa hur du bäst kan hindra bolaget från att dra mer pengar.

  Glöm inte att du måste säga upp avtalet också. Om du bara spärrar ditt kort eller hindrar ytterligare dragningar kan du och bolaget mycket väl fortfarande ha ett giltigt avtal och deras fordran mot dig är då giltig. Antingen bör du, tillsammans med ditt oöppnade provpaket, skicka ett ångerrättsbrev där du ångrar hela avtalet, alternativt (om du t.ex. har använt produkterna i det första paketet eller det gått mer än 14 dagar från leveransen) bör du skriva till bolaget och säga upp avtalet från första möjliga tid så inte avtalet fortsätter.

  med vänliga hälsningar,

  Erik
 • Man får ju ingen adress att skriva till.. Alternativt telefon nummer.. Jag har oxå gjort denna tabbe.. Vet inte vart jag ska vända mig.. Någon som lyckats???? Tacksam för bra svar!!

  Eva Karlsson
 • Hej Eva,

  Du hittar kontaktuppgifter till Health-C-P i avtalsvillkoren på hemsidan som länkas ovan. Kontaktuppgifterna är för tillfället:

  "16.0.communication

  16.1.Information in connection with the Agreement can be forwarded by letter with binding effect to the Company at the following address:

  Health Care Payment
  Lyngby Hovedgade 10
  2800 Kgs. Lyngby
  Denmark

  or by e-mail to support@health-c-p.com."

  Med vänliga hälsningar,

  Magnus Juridisk rådgivare, Konsument Europa
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.