Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan vi ångra köp av licens från Polyglot Travel på Adeje, Teneriffa?

Vi blev "uppraggade" på strandpromenaden av en kvinna som gav oss lotter som givetvis visade sig att den ena var en vinst resa, för att kunna få den fick vi gå med till Polyglots kontor i Adeje för information.

Det hela slutade med att efter några timmar hade vi köpt en sk. licens för att  efter kunna beställa resor och boende till kraftigt reducerade priser. Ingen betänketid gavs man var tvungen att ta beslut direkt. Agenten var mycket förtroendeingivande och pratade för varan så vi föll och köpte en licens för ca 40000:- IDIOTISKT, tyckte vi när vi kom tillbaka till hotellet och undrade vad vi egentligen gjort!

Efter en sömnlös natt undra vi om vi har rätt att ångra oss och om 14 dagar ångerrätt gäller i detta fall! Känner oss lurade av den aggressiva försäljningsmetoden som inleddes med "charaden" på strandpromenaden!! Ett dyrköpt misstag som vi skulle vilja häva om det är möjlig??????

MVH Evy och Agneta

Kommentarer

 • Hej Evy och Agneta,

  Om den produkt ni har köpt av Polyglot är att anse som ett avtal om tidsdelat boende (timeshare) eller ett avtal om långfristig semesterprodukt (long term holiday product) har ni minst 14 dagars ångerrätt.

  Om så är fallet utnyttjar ni ångerrätten genom att skicka ett skriftligt meddelande till Polyglot där ni tydligt anger att ni utnyttjar er ångerrätt (witdraw from the contract) och begär återbetalning (request refund).

  Skicka meddelandet per e-post till de e-postadresser som anges i avtalet och övriga e-postadresser ni har fått tag i på annat sätt.

  Om ni stöter på problem eller har några frågor får ni gärna skicka e-post till vår rådgivning (info@konsumenteuropa.se). Bifoga i så fall kopia på avtal, betalningskvitto, korrespondens inkl. ångerrättsmeddelande samt all övrig dokumentation ni har relaterat till avtalet och Polyglot.

  Med vänlig hälsning,
  Magnus Juridisk rådgivare, Konsument Europa
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.